υπογραφή σύναψης φιλίας μεταξύ Λέρο και Sabaudia

 

Patto_di_Amicizia_tra_Leros_e_Sabaudia
Θα υπογραφεί κατά τη διάρκεια μιας τελετής ανοικτής στο κοινό την Παρασκευή 25η Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον Πλάτανο το πρωτοκόλλο σύναψης φιλίας μεταξύ Λέρου και Sabaudia, που προωθείται από το σύλλογο.Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λέρου Μιχαήλ Κόλια και σε συνεργασία με τον Ελληνο-ιταλικό σύλλογο AIAΛ, θα επισκεφτεί το νησί μας πενταμελής αντιπροσωπεία από το Δήμο της Sabaudia με επικεφαλής το Δήμαρχο τους Maurizio Lucci.

Στο νησί μας θα έρθουν από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015. Ο σκοπός της επίσκεψης τους είναι η τελετή υπογραφής πρωτοκόλλου σύναψης φιλίας μεταξύ των δυο Δήμων στην ανάδειξη της ιστορίας και της κοινής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς των πόλεων Λακκίου & Sabaudia και επιπλέον τη συνεργασία σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα εξής: Υπογραφή Πρωτοκόλλου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 25.9.2015 στις 6:00 το απόγευμα. Το Σάββατο 26.9.2015 παρακολούθηση στις Εορταστικές Εκδηλώσεις του "Α/Τ Β. ΟΛΓΑΣ" ενώ το απόγευμα της ιδίας μέρας , μετά την παρουσίαση των βιβλίων του κ. Δημήτρη Ήσυχου που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου, θα ακολουθήσει παρουσίαση της Πόλης Sabaudia από το Δήμαρχο Maurizio Lucci .

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο η "Παναγία του Κάστρου" .

Εκτός από τα παραπάνω ο Δήμαρχος της Sabaudia με την αντιπροσωπεία του θα επισκεφτούν αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους του νησιού μας & θα συναντηθούν με το Δήμαρχο Λέρου , τη Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου, τον Προϊστάμενο του Ιστορικού Αρχείου Λέρου των ΓΑΚ & τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών . Ο Δήμος προς τιμή τους θα απονείμει τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο της Sabaudia ως ένδειξη φιλοξενίας & καλής φιλίας .

[leros news]

 


LAST NEWS

member login